25 meter boek voor nieuwe tv-serie

IMG_0131-2 (1)

Deze week kreeg Ardi een partij verhuurde boeken weer terug. Deze boeken, ruim 25 meter aan medische boeken, zijn een half jaar gebruikt voor de opnamen van een nieuwe Nederlandse dramaserie: Project Orpheus.

Project Orpheus is een spannende dramaserie over zes geniale geneeskundestudenten die de mogelijkheid aangereikt krijgen om een opgeleid te worden door een gerenommeerd arts. Eenmaal aan het werk in de kliniek, komen de studenten erachter dat er levensgevaarlijke experimenten worden uitgevoerd onder de naam ‘Project Orpheus’. Verschillende proefpersonen worden klinisch ‘dood gemaakt’ en vervolgens weer tot leven gewekt. De proefpersonen komen terug in het leven met een bijzondere gaven. De studenten raken meer en meer betrokken bij deze experimenten en besluiten de behandeling ook zelf te ondergaan…

De opnames van Project Orpheus begonnen half augustus. De pilot van deze serie zal begin 2016 op televisie komen, dat kan dus niet lang meer duren. In de serie spelen bekende acteurs, waaronder Lisa Smit, Willem Voogd, Stefanie van Leersum, Tobias Nierop en Jouman Fattal. De serie wordt geproduceerd door NL Film, die eerder ook bijvoorbeeld Penoza maakte.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar de serie. Hoe zouden de boeken van Boek2 gebruikt zijn? Echte medische boeken als decorstuk voegen waarschijnlijk veel toe.

Dit bericht is geplaatst in Boek2 Nieuws, Uitgelicht met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.