Boek2 Antiquariaat

IMG_9777Bij Boek2 Antiquariaat staat de liefde voor het tweedehands boek centraal. Boek2 is ruim tien jaar geleden opgericht door Ardi Seij. Hij begon in 2005 met de inkoop en verkoop van tweedehands boeken vanuit zijn eigen winkeltje aan de Utrechtse Voorstraat. Inmiddels is Boek2 al weer enkele jaren geleden verhuisd naar een groter bedrijfspand aan de Herenweg in Maarssen. Hier is meer ruimte om de constante stroom van nieuw binnenkomende boeken te coördineren en deze boeken vervolgens te kunnen verkopen aan geïnteresseerden. Ook is er op deze nieuwe locatie genoeg plek voor de werk- en kantoorplaatsen van de vaste medewerkers van Boek2.

Boek2 is een antiquariaat dat nog altijd blijft groeien. Op dit moment staan er bijna 68.000 boeken te koop die direct leverbaar zijn. De boeken worden in principe online verkocht, maar kunnen in overleg ook afgehaald worden. Bijkomend voordeel daarvan is dat u meteen een kijkje in de snuffelhoek van Boek2 kunt nemen. (Let op! Het gevaar bestaat dat u met meer moois thuiskomt dan u aanvankelijk van plan was.)

De boeken die Boek2 verkoopt, verkeren vanzelfsprekend in goede staat. Als klant weet u altijd wat u in huis haalt: van elk boek dat te koop staat, vindt u een foto op de website. Mocht u vragen hebben over Boek2, de in- en verkoopprocedure of over een specifiek boek, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Telefoon: 0654 – 380 560
E-mail: info@boek2.nl

Het team van Boek2 Antiquariaat. V.l.n.r.: Melia Goessens, eigenaar Ardi Seij en Hans Ebbink.

Het team van Boek2 Antiquariaat.
V.l.n.r.: Melia Goessens, eigenaar Ardi Seij en Hans Ebbink.

IMG_9822

De huidige locatie van Boek2, aan de Herenweg 24-III in Maarssen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *