Film Quantum Zeno een aanrader!

QuantumZenofoto02

Een jaar geleden liep Ivo van Aart bij mij de winkel binnen. We raakten aan de praat en tijdens het gesprek vertelde ik over de leuke projecten die ik doe met boeken. Ik vertelde hem dat wij regelmatig boekenkasten inrichten voor hotelketens, bedrijven en particulieren en dat wij ook wel eens boeken verhuren aan ondermeer Andre van Duin. Ivo vertelde me dat hij bezig was met zijn afstudeeropdracht, de realisatie van zijn film Quantum Zeno, en dat hij daar ook boeken voor nodig had. Aangezien hij ook kasten nodig had, heb ik een bestelling van magazijnstellingen naar voren gehaald, zodat hij die op de filmset kon gebruiken.

Van de week kreeg ik de DVD binnen, waarvoor dank Ivo! Vol bewondering hebben mijn vrouw en ik de film bekeken, wat een kwaliteit! Het verhaal is geweldig en de manier waarop het is gefilmd geeft aan dat we nog veel van Ivo gaan horen in de toekomst.

Wij vonden het geweldig om met je samen te hebben gewerkt en wensen jou en je team een succesvolle toekomst!

Ardi Seij
www.boekenverhuur.nl

20130202-172802.jpg

 

Dit bericht is geplaatst in Boek2 Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *