Ik ben oké, jij bent een sukkel – isbn 9789022993781

Omdenken, spiegelen, afstemmen, emotionele reflectie, begrepen voelen, prikkelwoorden gebruiken. In dit boek (te koop voor € 19,95) van Berthold Gunster wordt op een duidelijke en amusante manier uitgelegd hoe je omdenken succesvol kunt toepassen in het verbeteren van relaties.

ik ben oke jij bent een sukkel

 

In Ik ben oké jij bent een sukkel past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om een voor beide partijen waardevolle relaties te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.

spiegelen

Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt?, Huh?! en Omdenken is Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp wat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt. 

9789022993781

Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.

omdenken

 

isbn 9789022993781

 Blog2.nl is een initiatief van Boek2 Antiquariaat, inkoop en verkoop van tweedehands boeken in Maarssen, nabij Utrecht.

 

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht met de tags , , . Bookmark de permalink.