Lees je slim: De Wetenschappelijke Bibliotheek

De Wetenschappelijke Bibliotheek is een bijzondere en inmiddels zeer omvangrijke serie met wetenschappelijke boeken. Het eerste deel van de serie verscheen in 1985 en de boeken worden uitgegeven door Natuurwetenschap & techniek.

De Wetenschappelijke Bibliotheek wordt gekenmerkt door de hoge norm die wordt gehanteerd voor inhoud en vormgeving, en vooral ook door de brede onderwerpkeuze. De boeken die tot nu toe in de reeks verschenen zijn (meer dan 130) gaan over natuurwetenschappen, geneeskunde, antropologie en technologie. De boeken, geschreven door vooraanstaande wetenschappers (waaronder enkele Nobelprijswinnaars), zijn interessant voor eenieder die zich wil verdiepen in – of zijn kennis wil uitbreiden van – bepaalde wetenschappelijke specialismen. Jaarlijks verschijnen er gemiddeld vijf nieuwe delen.

molekulenBij Boek2 staan meer dan zeventig boeken, over uiteenlopende onderwerpen, uit de Wetenschappelijke Bibliotheek te koop. Waaronder deze tien:

 

Benieuwd welke boeken uit de Wetenschappelijke Bibliotheek nog meer door Boek2 Antiquariaat worden aangeboden? Klik hier voor de complete lijst.

van protocel tot spons

Deel 119, geschreven door Nanne Nanninga.

Dit bericht is geplaatst in Wetenschap met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.