Met je viool tussen de koeien

Niks leucello-clipart-black-and-white-viola-clipart-gerald_g_violin-1331pxker dan (samen) muziekmaken. Bij Boek2 belichten we dan ook graag De Muziekwedstrijd, een online wedstrijd voor musicerende kinderen.

De Muziekwedstrijd is een initiatief van het Prinses Christina Concours. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud kunnen aan deze wedstrijd meedoen door een filmpje op te nemen waarin ze muziekmaken. Dit mag een solo-optreden zijn, of met meerdere jonge muzikanten. Elk instrument mag bespeeld worden, zingen is natuurlijk ook een optie.
De filmpjes kunnen met behulp van een app op de website geplaatst worden.

Loeigoede inzending voor De Muziekwedstrijd

Een leuke wedstrijd om aan mee te doen, zo moet de viooljuf van de kinderen van Ardi gedacht hebben. Deze viooljuf, Liesbeth Meylemans, begeleidt Kindersymfonie Loeigoed!. De jonge muzikantenspelen, zeer toepasselijk bij de naam van het orkest, in de koeienstal! Dat zullen de beesten leuk hebben gevonden, want hoe vaak worden zij nou met een stukje mooie muziek verblijd?

Loeigoed! speelt tussen de koeien.

Loeigoed! speelt tussen de koeien.

Stemmen

Loeigoed! is in de race om de orginaliteitsprijs te winnen, en elke stem is daarbij welkom. Stemmen op dit grappige en originele optreden kan hier: www.demuziekwedstrijd.nl/filmpjes/?id=815. U zoekt het filmpje van Loeigoed!, klikt op het hartje onderaan en vervolgens op de knop ‘origineel’.

Als Loeigoed! wint, mag het orkest een échte professionele clip opnemen. Wij zijn inmiddels ontzettend benieuwd waar deze clip zal worden opgenomen. In de melkput misschien? Of tussen de koeien in de wei? We kunnen er na dit auditiefilmpje wel vanuit gaan dat er weer iets origineels zal worden verzonnen!

Het publiek van Loeigoed!, weer eens wat anders...

Het publiek van Loeigoed!, dat is weer eens wat anders…

 

Dit bericht is geplaatst in Boek2 Nieuws met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.