Partijboeken.nl – iedereen een goed gevulde boekenkast.

Boeken zijn voor veel mensen iets bijzonders. Een boek wordt vaak geassocieerd met gezelligheid, diepgang en geluk. Boekenkastvulling met echte boeken wordt daarom op veel plaatsen gebruikt om de sfeer postitief te beïnvloeden. Wij bieden iedereen de mogelijkheid tot het verkrijgen van een goed gevulde boekenkast, rekening houdend met het beschikbare budget.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, hebben we onze website www.partijboeken.nl in een nieuw jasje gestoken. Naast de verkoop van boekenkastvulling, kun je bij ons ook terecht voor het huren van boeken voor bijvoorbeeld de opname van een film of TV programma.

gevulde boekenkast.jpg


TIP: Wil je zelf ook zo’n mooie website maken?

Maak dan gebruik van de one.com website creator (klik hier) die is echt zeer eenvoudig en super voordelig. Voor slechts € 1,50 per maand krijg je maar liefst 5 GB aan opslagruimte, onbeperkt dataverkeer en je krijgt toegang tot een een aantal handige tools, zoals een moderne website creator, photo gallery, cloud drive en een onbeperkt aantal e-mail adressen. Daarnaast is het maken van een eigen blog in WordPress gratis en ook nog eens heel eenvoudig.

Ter indicatie: onze website www.boek2.nl, met daarop ongeveer 60.000 boeken (allemaal met een eigen foto), draait nog steeds op het goedkoopste pakket van € 1,50 per maand. Een bijkomend voordeel is dat er dagelijks automatisch een complete backup wordt gemaakt van onze website inclusief onze catalogus op een serverruimte die op minimaal 25 km afstand staat van de hoofdserver (dit i.v.m. brandveiligheid). Ze hebben een gratis 24 uurs chatservice, waarbij je razendsnel en professioneel antwoord krijgt op al je vragen.

Sluit je een contract af via deze link, dan krijg je ook nog levenslang 3 GB gratis extra ruimte.

De nieuwe site van www.partijboeken.nl heb ik in 2 uurtjes gemaakt, zonder diepgaande kennis van programmeren. Mocht u op zoek zijn naar goede en mooie gratis stock foto’s, dan zijn deze twee websites aan te raden:
http://www.sxc.hu/
http://nl.freepik.com/

Voor eventueel hulp bij het opzetten van een website of blog, kun je altijd bij mij terecht. Naast de inkoop en verkoop van boeken geef ik advies aan mensen die een eigen bedrijf willen opzetten. Ik help met het ontwikkelen van de juiste tools om te zorgen dat het realiseren van betaalde opdrachten voor iedereen mogelijk wordt.

Meer informatie? Mail of bel mij via: info@boek2.nl of 0654 – 380560, Ardi Seij.

Dit bericht is geplaatst in Boek2 Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *