Polare dicht – Boek2 weer open.

boek2-meisje

Voor de echte boekenliefhebbers is het natuurlijk ontzettend jammer dat veel boekwinkels en antiquariaten verdwijnen uit het stadsgezicht. Het is iets meer dan een jaar geleden dat wij zelf uit de binnenstad van Utrecht (Voorstraat) vertrokken naar ons nieuwe pand in Maarssen. De huur van een vierkante meter in de Voorstraat is vijf keer zo hoog als de huurprijs van een vierkante meter hier in Maarssen. Winkelen in de binnenstad is natuurlijk erg leuk, maar de torenhoge parkeerkosten zijn voor veel klanten een groot nadeel. Bij ons nieuwe pand kun je gelukkig gratis voor de deur parkeren.

Doordat we in ons nieuwe pand veel meer ruimte hebben gekregen, zijn we in staat geweest de internetverkoop sterk te verbeteren. In 2013 hebben we ongeveer 6.500 internetbestellingen verwerkt en daardoor heel veel klanten voorzien van goede boeken.

Maar een echte boekenliefhebber wil natuurlijk ook graag in boeken kunnen snuffelen, boeken vasthouden en mogelijk verrast worden door boeken waar hij niet naar op zoek was, maar die wel onverwacht boeiend kunnen zijn.

Voor die boekenliefhebbers hebben wij goed nieuws! Boek2 heeft weer een snuffelhoek gemaakt. Voor wie het leuk vindt, zijn wij vooralsnog op dinsdagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). U kunt natuurlijk ook op afspraak langskomen. Bel dan even naar Ardi Seij op 0654-380560 of mail met info@boek2.nl, dan laten wij u weten wanneer wij aanwezig zijn.

Een kopje koffie of thee staat voor u klaar en heeft u zelf nog boeken over die u wilt inbrengen, dan kunt u die gelijk meenemen. Wij zullen ze dan ter plekke beoordelen, eventueel inkopen of wij geven voor de goede boeken een boektegoed in ruil.

adres boek2 op plattegrond utrecht en maarssen

Routebeschrijving

Onze snuffelwinkel met tweedehands boeken is geopend op dinsdag 12.00 – 17.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties).

 

Dit bericht is geplaatst in Boek2 Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *